Norabostäder nominerade till
årets Kundkristallen

Kundkristallen

Kundkristallen är fastighetsbranschens prestigefulla pris där privata och kommunala fastighetsbolag tävlar i service och kvalitet. Priset delas årligen ut av företaget AktivBo för att uppmärksamma de bostads- och fastighetsbolag som av sina hyresgäster utsetts till de bästa hyresvärdarna.

AktivBo genomför kundundersökningar åt över 400 bostads- och fastighetsbolag runt om i hela Sverige och det är resultatet från förra årets undersökning som ligger till grund för årets nomineringar.
Detta är första gången som Norabostäder är nominerade för Kundkristallen
och vi är nominerade i kategorin:
- Största lyft serviceindex, för bostadsbolag av motsvarande storlek

Att vara nominerad är fantastiskt roligt och det är extra roligt eftersom det är kundernas betyg som utser vinnarna. Det är ett erkännande till alla våra medarbetare som jobbar med att leverera service till våra hyresgäster varje dag. Det ger oss ett kvitto på att det vi gör är uppskattat och att vi gör det bra.

Vinnarna av årets Kundkristaller kommer att tillkännages ut vid ett digitalt event torsdagen den 11 februari.

Oavsett hur det går så är vi väldigt stolta över att vara nominerade och jag vill rikta ett särskilt stort tack till alla våra medarbetare som ständigt jobbar för att ge en god service och se till att våra hyresgäster ska trivas.

Eva Henebäck

VD, Norabostäder