Vi söker trädgårdsarbetare till Norabostäder/Nora Fastigheter

Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel.

Tjänsten innefattar alla förekommande arbetsuppgifter inom skötsel och underhåll av utemiljö så som ogräsrensning, gräsklippning, renhållning, plantering, beskäring av buskar och träd, lättare reparationer. Tjänsten innefattar även snö och halkbekämpning samt snöberedskap under vinterhalvåret.

Vem är du
Vi ser gärna att du har en relevant utbildning eller likvärdig erfarenhet.

Meriterande om du har erfarenhet av planering för yttre miljö, samt kunna hantera traktor och motorsåg, röjsåg m.m. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då vi jobbar nära varandra och med våra kunder. Som person är du driven, handlingskraftig och engagerad. Du har höga ambitioner och strävar efter att ständigt lära dig nya saker. Du ser vad som behöver göras och har öga för detaljer. Vidare bidrar du till ett gott samarbete i gruppen. Du har en god förmåga att samarbeta. Du är flexibel och prestigelös, en kollega som förstår att genom ett välfungerande samarbete når man det bästa resultatet. Du fungerar lika bra i grupp som självständigt med en god känsla för ansvar och initiativtagande. Det är en självklarhet att du är positiv, lojal och flexibel då du dagligen arbetar med service mot våra hyresgäster och kunder.

Tillsättning
Sker efter överenskommelse
Heltid, tillsvidare anställning

Kontakt
Carina Royson Bostadschef
Telefon: 0587-813 21 eller e-post: carina.royson@norabostader.se

Lön
Avtalsenlig lön, Kollektivavtal

Anställningsvillkor
Körkort B är ett krav för tjänsten

Arbetsplats
Nora

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan
komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 30 juni.

Din ansökan skickar du till carina.royson@norabostader.se

Märk din ansökan med "Ansökan Trädgårdsarbetare"

Om oss
Norabostäder äger och förvaltar ca 700 bostäder i Nora och Gyttorp och har allt från flerfamiljshus till radhus. Norabostäder förvaltar även fastigheter ägda av systerföretaget Nora Fastigheter som främst består av lokaler avsedda för kommunala ändamål, så som skolor, förskolor, vårdboenden etc.

Vår uppgift är förvalta, sköta drift och utveckling av våra fastigheter på absolut bästa sätt för att våra hyresgäster och ägare ska fortsätta att känna stort förtroende för oss.

Företaget drivs av en organisation med ca 20 anställda med en gemensam ledning och styrelse för Norabostäder och Nora Fastigheter. Tillsammans omsätter de båda företagen ca 100 mkr per år.